Speciale aanbieding voor Buitenblik bezoekers (20 mei 2023)

Sessie Waarden & Drijfveren. Wat vind jij belangrijk in je leven en in je werk? Dat staat voorop in deze sessie van 1,5 uur. Waarden en drijfveren bepalen voor een groot deel jouw gedrag, dus hoe fijn is het om te weten wat jouw drijft om iets wel of juist niet te doen. Als je je waarden en drijfveren kent, kun je betere keuzes maken. Investering € 50,00.

Wandel-coachsessie. Kom letterlijk en figuurlijk in beweging tijdens een wandel-coachsessie. Samen kijken we naar wat er speelt in jouw leven en/of op jouw werk, zodat je al wandelend meer inzicht in krijgt wat je kunt doen om er anders mee om te gaan of misschien maakt er anders tegenaan kijken al een heel verschil! Investering € 50,00.

Training 40PlusDus?!. Ben jij een vrouw tussen de 40 en de 50 jaar en wil jij jezelf (weer) krachtig laten zien aan de wereld? Wil jij het beste in jezelf naar boven halen én aan de wereld laten zien? Kom dan naar onze training! Na deze training van twee avonden ken jij jezelf beter van binnen en van buiten en kun je betere keuzes maken. Investering € 100,00.