De Freek Vonk in mij!

Wat verbindt Freek Vonk met mij? Op het eerste gezicht niet veel. Maar wat deel ik met Freek? … Passie! Net als hij doe ik waar mijn hart van oplicht. Tenzij hij ongelofelijk goed kan acteren, wat op zich ook een prachtig talent is 😉

Mijn passie

Mijn passie ligt in het helpen van mensen bij het vinden van hun passie en kwaliteiten, zodat zij de volgende stap in hun leven en carrière kunnen zetten.

Hoe ik dat doe?

Als loopbaancoach krijg ik de kans om mijn passie te leven. Het mooiste onderdeel van mijn werk is om mensen te zien groeien en (weer) in hun kracht te zien staan! Ik geloof namelijk dat iedereen (ja, écht iedereen) prachtige kwaliteiten bezit die gezien en geleefd mogen worden. In persoonlijke sessies van een traject van 6 bijeenkomsten ontdekken we samen welke baan het beste bij iemand past.

Is dat alles?

Zeker niet! Inmiddels heb ik een divers arsenaal aan sessies en methodieken opgebouwd. Ik vind het namelijk ook heel leuk om te leren en dan vooral als het over persoonlijke ontwikkeling gaat natuurlijk. Neem bijvoorbeeld een ODC-meting; in twee sessies komen we een heel eind. Samen duiken we in jouw (onbewuste) drijfveren. Drijfveren geven richting aan jouw gedrag. Wist je trouwens dat 95% van ons gedrag onbewust is? Zodra je je eigen drijfveren kent, kun je bewuster sturen en de competenties ontwikkelen die daarbij horen.

Er is meer….

Om mijn passie nog meer vorm te geven, werk ik ook met groepen en teams. Twee mooie projecten staan op stapel. Mijn eerste project betreft het organiseren van een retraite in Zuid-Duitsland. Samen met Nicolette Haantjes ga ik met een groep deelnemers een geweldig avontuur aan om rust en stilte op te zoeken en zo innerlijke groei te bevorderen. En er staat nog een mooi project te popelen om de wereld in te gaan! Samen met Janneke Knuiman organiseer ik de workshop ‘A Hint of Your Blueprint’. De workshop gaat over de basisprincipes van Human Design, een systeem om… je raadt het al… jezelf beter te leren kennen. Binnenkort meer hierover…

Wees jezelf als geen ander!

Het begint allemaal bij jezelf. Als je weet wat jouw kwaliteiten en waarden zijn en wat jou gelukkig maakt, kun je betere (loopbaan)keuzes maken. Dus ‘verbeter jouw wereld, begin bij jezelf’!

Wil jij ook de (Freek) Vonk in jou ontdekken? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek via mailadres: suzan@blaauwcoaching.nl of via telnr.: 06 -23 95 32 00. En zoals Freek het zou zeggen: Laterrrrr!