Wie is Suzan Blaauw?

Jaren geleden heb ik de hbo-opleiding P&O gedaan. Daarna ben ik gaan werken. Ik kwam al snel bij een gemeente terecht en ben nooit meer uit ‘gemeenteland’ weggegaan. Ik deed werk waarvan ik al een tijd dacht ‘dit past niet echt bij mij’, maar wat er wel bij mij paste wist ik eigenlijk niet. Ik wist niet waar ik goed in was. Ik wist vooral waar ik niet goed in was.

Tot ik in 2015 de opleiding ‘NLP Practitioner’ ging doen. Hé, mensen coachen (we moesten opdrachten doen met elkaar), dat ligt me wel….. Vrij snel daarna ben ik de opleiding voor loopbaancoach gaan volgen. Dit is het, dit kan ik! Eindelijk iets waarvan ik ga stralen, waar ik blij van word! Dus ik weet als geen ander hoe het voelt om niet het goede werk te doen. Zodra je weet waar je goed in bent, kun je gaan groeien.

Wij zijn een bescheiden volkje, weten vooral waar we niet goed in zijn en vinden onszelf al snel opscheppen als we vertellen wat onze kwaliteiten zijn. Toch is het belangrijk om jezelf te (leren) kennen en echt te weten waar je goed in bent. Dan kun je dat gaan doen waar je goed in bent! En daar wordt iedereen blij van toch?!

Wil jij graag weten waar jouw kracht ligt, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je leven? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Photocredits: marleen_bedrijfsfotografie.nl