Recensies

Doormiddel van een krachtige methode weet Suzan toe te werken naar een super mooi resultaat van mijn loopbaantraject. Door de juiste vragen te stellen, helpt Suzan je om meer duidelijkheid te krijgen in wat je wensen zijn m.b.t. tot werk en loopbaan. Ze vult niets voor je in en geeft je na elke afspraak weer voldoende stof tot nadenken waardoor je zelf in staat bent steeds meer helderheid te krijgen. Ze heeft me geholpen om mijn belangrijkste levenswaarden en werkwaarden in beeld te brengen. Uiteindelijk heeft dit loopbaantraject gezorgd voor meer plezier in mijn werk en heb ik de keuze gemaakt om een opleiding te gaan volgen.

-Marly-

Wat een kado Suzan, en wat heb je dit mooi verwoord en op een rijtje gezet! Dankjewel, dit is geen uitkomst om in de kast te zetten en het af en toe af te stoffen. Dit is een werkboek van waaruit ik verdere stappen kan zetten in mijn ontwikkeling. Daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik heb jouw begeleiding als warm, betrokken en kundig ervaren. Nogmaals dankjewel voor deze samenwerking en wat daaruit is gekomen.

-Anneke-

Ik wil je bedanken voor je begeleiding, je tijd en wijze lessen. Je bent rustig, toegankelijk en houdt de regie. Je hebt een gezonde dosis mensenkennis. Kortom alles wat een goede loopbaanbegeleider nodig heeft. Je bent een topper!

-Angelique-