ODC (Odin Development Compass)-meting

Krijg in 1,5 uur inzicht in jouw (onbewuste) drijfveren en gedrag en ontdek jouw volle potentieel!

Hoe werkt een ODC-meting?

De ODC-meting is een wetenschappelijk beproefde assessment tool. Je begint met het invullen van een online vragenlijst (duurt maximaal 15 minuten). Tijdens de eerste sessie krijg je in 1,5 uur inzicht in de onderliggende drijfveren van jouw gedrag en motivatie aan de hand van jouw persoonlijke ODC-profiel. Pas als je werkelijk begrijpt hoe jouw blauwdruk er uitziet kun je wat veranderen. Denk daarbij aan inzicht in natuurlijke kracht, aangeleerde gedrag en ontwikkel potentie. Deze diepgaande inzichten maakt duurzame verandering mogelijk.

Vaak gebruiken we kwetsbare (aangeleerde) kracht, omdat onze omgeving daarom vraagt of vroeg. We laten ons leiden door omstandigheden. Hoe mooi is het als je weer weet waar jouw natuurlijke kracht ligt en wat jij nog kunt ontwikkelen! Daar dan naar leven en zo je volle potentieel ontwikkelen ligt dan binnen jouw bereik. Na ongeveer 2 weken volgt er nog een sessie van 1,5 uur. Tijdens deze sessie kun je nog vragen stellen naar aanleiding van de eerste sessie en jouw ODC-profiel.

Hoe in te zetten?

Heb jij een ontwikkelvraag op het gebied van werk? Dan is de ODC-meting een prima tool om in te zetten. Het geeft snel inzicht in kwaliteiten en competenties die je van nature hebt. Ook geeft het inzicht in je potentie, wat kun je nog ontwikkelen en wat kun je beter aan anderen overlaten.

Interesse en/of vragen?

Heb je interesse en/of vragen? Ik help je graag! Neem contact met mij op via telefoonnummer 06-23 95 32 00. Ik plan graag een vrijblijvend gesprek met je in.